Voel je lijf, erken je grenzen en creëer je geluk. Want dat is je geboorterecht.

Dit kan zo echt niet langer


Te pas en te onpas krijg je herinneringen aan je bevalling door gedachtes die zich opdringen aan je, nachtmerries tijdens je slaap als je al kan slapen, en flashbacks op klaarlichte dag. Je raakt in paniek van dingen die anders gaan dan je kan inschatten en je voelt je het minst onveilig zolang dingen gaan zoals je verwacht dat ze gaan.


Je zegt afspraken af, je vermijd alles wat te maken heeft met zwangerschap en bevalling, en gaat de deur liever niet uit. Je staat liever twintig minuten langer in de spits dan dat je langs het ziekenhuis moet rijden. Daar wil je nooit meer naar toe.


Je hebt het gevoel van falen en je voelt je verraden door je eigen lichaam omdat je niet op eigen kracht geboorte hebt kunnen geven aan je baby. Je voelt je gebroken als moeder terwijl dit de mooiste ervaring van je leven had moeten zijn. JE hebt het gevoel alsof je kind niet van jou is en je schaamt je zo hiervoor dat je alles er aan doet om dit verbloemen.


Het verwart je dat de dokters tegen je zeggen dat je van geluk mag spreken dat je in het ziekenhuis bent bevallen omdat je thuis anders was doodgebloed. Jij voelt spijt dat je niet thuis was gebleven. Dan had je niet die oxytocine gehad want daarna ging alles van kwaad tot erger. Je voelt je gefolterd en de artsen doen alsof het normaal is!


Bij de bevalling hebben er zo veel handen ongevraagd aan je gezeten die je pijn hebben gedaan dat je de handen van je partner niet meer kan verdragen. Je verkrampt al bij de gedachte dat hij naar je uitrijkt.

Hoe zou het voor je zijn als


Die flashbacks naar je bevalling en storende gedachtes tot het verleden behoren, je vind het weer fijn om mensen te ontmoeten en de deur uit te gaan. Je geniet van de levendigheid buiten en voelt je niet meer overprikkeld.


Je tijdens een gezellige lunch met vriendinnen zonder lading kan praten over je bevalling terwijl een aantal van hen een mooie bevalling hebben gehad.


Terug kan kijken op een enorm moeilijke start als moeder maar nu je zo samen met je partner en jullie kind samen op de bank zit realiseer je je ineens hoe dankbaar en ontroerd je je voelt omdat je nu echt kan voelen hoe verbonden jullie zijn als gezin.


Je voelt hoe enorm krachtig je lichaam is en hoe je lichaam er alles aan heeft gedaan om je door de shock van de bevalling heen te krijgen en je in veiligheid te brengen. Je bent ontzettend trots op jezelf, op je lichaam en hoe je er bovenop bent gekomen.


Je hebt de moed verzameld om een klacht in te dienen bij het ziekenhuis over de manier waarop ze met je om zijn gegaan bij de bevalling. Je wilt dat geen enkele moeder hoeft mee te maken wat jij hebt meegemaakt en je weet dat jouw ervaring telt en verschil kan maken omdat je je laat horen.


Je vind het weer heerlijk om door je partner aan geraakt te worden en zijn handen over je lichaam te voelen zoals voor de bevalling. Je hebt het rustig opgebouwd met hem en je voelt je gelukkig weer zo veilig en geborgen bij hem dat je verlangen om weer intiem te zijn samen terug is.

DIEP
INVOELEND


“Diep invoelend, dichtbij, geeft inzicht, reist mee naar de zwarte gebieden in mij en brengt me op het pad dat ik wil volgen”Abeltje Veldkamp

- Huisarts

IK LUISTER
NAAR MEZELF


“Inzicht in zielestukken. Ik luister naar mezelf. Energie. Ik koester bewuster dat ik geniet van kleine dingen als knuffelen met mijn zoon. Daar laad ik mij mee op”


Hanneke Kwakernaak


RUST & ONTSPANNING


“Sylvia regelt rust, inzicht en ontspanning iedere keer als ik weer in mijn hoofd blijf hangen”Jannemarie Scheepbouwer

- Coach Doe je Ding

Een van de moedigste dingen die je kan doen is het besluit nemen om het niet meer alleen te willen doen en jezelf de hulp te gunnen waar je ziel naar verlangt. Daarom bied ik dit traject aan.De Herboren Moeder


6x live sessies van elk 2 uur


In zes diepgaande sessies halen we de angel uit je traumatische bevalling in de veilige en warme omgeving van mijn praktijk. Je voelt je ontspannen tot in je ziel en dat neem je mee in je moederzijn.

6x Wekelijkse check in via Whatsapp


Tussen de sessies door cis er een wekelijkse check-in via whatssapp om te informeren hoe het met je gaat en is er ruimte voor je om te delen wat er in je om gaat en denk ik met je mee.

1x meditatie 5 helende klanken


Kalmeert en haromoniseert je emoties als je je ontredderd of overdonderd voelt. Het haalt de scherpe randjes eraf en zorgt ervoor dat je weer overzicht krijgt in wat je denkt en voelt. Het werkt ook heel ontspannend om voor het slapen gaan te doen.

Praktische tips en oefeningen op maat


Niemand is gelijk en daarom pas ik mijn praktische tips en oefeningen aan precies op wat bij jou past en wat je nodig hebt.JOUW INVESTERING


€ 777,-

DIT IS WAT HET JE OPLEVERT


In zes sessies ben je verlost van de shock van je bevalling en is er niets meer wat je tegenhoud om de moeder te zijn die je voor ogen hebt


De spanning die je voelde tussen jou en je kind is er niet meer, jullie kunnen onbezorgd knuffelen, spelen, rusten en genieten


Je bent opgelucht en ziet het leven weer zitten


Je merkt aan alles dat je energie en veerkracht weer toeneemt


Je vertrouwt op de wijsheid van je eigen lichaam en je moederlijke intuitie, je laat je niet meer van de wijs brengen


Je zorgt goed voor jezelf, je me-time, en je ontspanning want je weet dat zolang jouw eigen kopje gevuld is en overstroomt dat je er voor je gezin kan blijven zijn op een gezonde manier


Je hebt het weer goed met je partner, hij snapt je, ziet hoe enorm je bent opgeknapt en begrijpt hoe moeilijk je het hebt gehad. Dit geeft je zoveel veiligheid dat je hem weer durft toe te laten en samen te genieten tussen de lakens.


Je vind het weer heerlijk om in contact te zijn met andere moeders en vindt het enorm belangrijk om bij te dragen aan het welzijn van moeders. Zo helpen jullie elkaar en kunnen jullie ook eens bij elkaar leunen en je gedragen voelen.


Je bent niet meer bang om je grenzen aan te geven en je mening te geven nu je herstelt bent van je traumatische bevalling. Je hebt de artsen in het ziekenhuis en de kraamzorg op een heldere manier ingelicht over je ervaring omdat ze mogen weten wat de gevolgen zijn van hun protocollen.Ervaringen van anderen over hun sessies met Sylvia

Vertrouwen in eigen kracht en zelfhelend vermogen


“In mijn ziekteproces hebben de sessies met Sylvia eraan bijgedragen dat ik mij meer ontspannen voelde en weer verbinding met mijn lichaam kon ervaren. Ik heb meer vertrouwen gekregen in mijn eigen kracht en zelfhelend vermogen. Ik heb daardoor meer energie gekregen”


Aly


Ik ben beter naar
mezelf gaan kijken


“Na een tijdje te worstelen met trauma's uit het verleden en nu toch echt mijzelf terug te willen vinden, kwam ik in een rustige warme omgeving bij Sylvia terecht. Met haar kalme liefdevolle stem zakte ik weg alsof ik in een soort trance kwam. Hier haalde ik herinneringen van vroeger naar boven die ik lang had onderdrukt. Ik ging door fases van verdriet, gemis, en verlangen. Wetende dat dit dingen zijn waardoor ik niet verder kon, ben ik dingen meer op mijn gevoel gaan doen. Waar wil ik meer van en waar minder. En wat vind ik hier van en voel ik me hier goed bij. En niet meer wat zou een ander er van vinden. Ik ben beter naar mezelf gaan kijken. Want dat is toch het belangrijkste want ik moet met mezelf verder”


Susan JongstraDe creatiekracht van het 2e chackra kwam duidelijk naar voren. Het 'doe-het-gewoon'.


“Sylvia is ontzetttend kundig en ze is een hele fijne vrouw om mee te werken. Ze is zacht, rustig en wijs. Ze wist precies de goede snaar te raken, zowel in ons gesprek als op mijn lichaam.

Ik kwam tot de conclusie dat alles dat als ' ruis' voelt, dat dat niet meer past bij wie ik op dit moment ben. Die ruis loslaten is makkelijker nu, omdat het nu in mijn bewustzijn is.

Wat heel moois is, is dat ik tijdens de behandeling die Sylvia bij mij deed, niet alleen mijn Baarmoeder, maar ook mijn hart werd geactiveerd. De creatiekracht van het 2e chackra kwam duidelijk naar voren. Het 'doe-het-gewoon'.

Mijn thema is dan ook: Doe het gewoon, begin maar. Zet stappen zonder het eindresultaat te hoeven weten. Zo ontstaat dat wat mag ontstaan. Tijdens deze fijne en zachte behandeling werd dit maar weer eens erg duidelijk. Zo fijn!

Dank je wel lieve Sylvia! Ik en heel dankbaar voor dit mooie proces.”


Gaby de Rapper
-Centrum SamenVolledig contact met het vertrouwen en de rust in mijn baarmoeder, de liefde in mijn hart en het licht en de wijsheid van mijn hogere zelf


"Sylvia weet als geen ander een holding space te creëren waarin je kan zakken zodat je lichaam zich opent naar de wijsheid die daar in verscholen ligt. Dit doet ze door de aankleding van haar mooie, serene ruimte; een fijne landende meditatie om helemaal contact te maken met je lichaam en alles wat daarin aanwezig is. Ook haar aanrakingen, haar liefdevolle begeleidende stem en vragen doen allemaal hun mooie werk om je ‘zijn’ te laten openen. Dit geleidt door het thema waaraan je wilt werken/meer inzicht op wilt verkrijgen. En ja, in deze ideale omstandigheden gaat je lichaam spreken en ontstaat er magie, diepe waarheid en wijsheid openbaart zich dan. Vaak begeleidt door tranen die vrij kunnen stromen, doordat jij begint te stromen en zo oude verkrampingen kunnen oplossen.

Deze helende reis door je lichaam wordt afgesloten door bij vrouwen contact te maken met de kracht en wijsheid van hun baarmoeder, als ankerpunt. Ook wordt de aanwezigheid van voorouders aangesproken en laat ze je voelen wat dit voor jou betekent. Evenals het doorwerken ervan in de generaties na je en in je sisters. En om het geheel nog dieper te verankeren krijg je tot slot een heerlijk klankbad van Sylvia.

Alle thema’s die mij nog in de weg zitten om mijn volle potentie te leven worden een voor een aangepakt onder de bezielende leiding van Sylvia. Je voelt dat ze staat, zuiver is en nergens voor terugdeinst en diep gaat met veel geduld, liefde en aandacht zodat jij diep geschoond kan worden van alles wat jou nog beperkt.

Dankbaar ben ik voor de ontmoeting met Sylvia, die me echt diep kan zien en me support op mijn pad en me met haar daadkrachtige gegronde begeleiding brengt naar een volledig contact met het vertrouwen en de rust in mijn baarmoeder, de liefde in mijn hart en het licht en de wijsheid van mijn hogere zelf."Anna Afman
Psychologenpraktijk Fenix