Voel je lijf, erken je grenzen en creëer je geluk. Want dat is je geboorterecht.

Onverklaarbare onvruchtbaarheid

Onverklaarbare onvruchtbaarheid terwijl je al een gezond kind hebt. En toch lukt het niet meer om zwanger te worden ... Ja je hebt er zorgen bij, want wat was de vorige bevalling heftig...

Nu heb je allerlei onderzoeken gehad, je hebt je voeding aangepast, je beweegt voldoende, alles is normaal.

Alleen... de seks is een moetje geworden omdat je de juiste temperatuur hebt.
Je partner wordt er chagerijnig van want het is gewoon niet fijn meer om op deze manier het bed in te duiken samen.
Jijzelf zit in je hoofd tijdens vrijen en niet in je genieten

Jullie bezwijken zo wat onder de prestatiedruk van zwanger willen worden en je bent zo langzamerhand aan jezelf gaan twijfelen...

Je wilt super graag nog een keer moeder worden, op de natuurlijke manier. Een traject met al die hormonen zie je niet zitten en ook vind je het heel spannend want stel dat het weer zo'n heftige bevalling wordt als de vorige keer. Eigenlijk ben je daar nog steeds van aan het herstellen.

Wist je dat deze angst en stress ervoor kan zorgen dat je niet zwanger kan worden?

Dat deze angst je eigenlijk wil beschermen? En dat deze angst dus tergelijkertijd ook je wens belemmerd om opnieuw moeder te worden? Het kost je bakken met energie.

Ik kan je helpen om deze angst in jezelf op te lossen, en ook de hevige schrik van de vorige bevalling te verwerken. Zodat je het niet meer met je mee hoeft te dragen.

Zodat jouw lieve baarmoeder weer een warm en harmonieus plekje is waar dit zieltje dat zo graag bij jullie wil komen, alsnog door jullie ontvangen kan worden.

Voor het afronden van mijn opleiding tot baarmoeder- en vruchtbaarheids massage therapeut ben ik opzoek naar een moeder die graag nog een keer moeder wil worden, merkt dat het niet meer vanzelf gaat en het ook best spannend vindt.

Ben jij of ken jij deze moeder? Leat het me weten en dan kunnen we gewoon eens met elkaar in gesprek gaan. Kopje thee erbij. Ik luister graag naar je. Wie weet is de oplossing veel dichterbij dan je nu denkt.

Met Oerkracht,

Sylvia