Voel je lijf, erken je grenzen en creëer je geluk. Want dat is je geboorterecht.

Je hoofd met je hart en je bekken in lijn brengen.

Waarom?
Omdat dit drie centra zijn die het denken, het voelen en het creeeren als drie-eenheid bekrachtigen.

Ik vind het ook zo wonderlijk dat de meeste religies het bekken vermijden.
Alsof het leven daar niet gecreerd wordt...

Dat we verlichting kunnen bereiken door ons te richten op de 'hogere' drie chakra's. En dat de 'lagere' drie chakra's het beste vermeden kunnen worden...

Ik zou zeggen, we zijn electrische wezens en zonder aarding branden we door. Belichaming maakt het juist mogelijk om onze eeuwige ziel volledig van het aardse leven te kunnen laten genieten met al onze zintuigen. En als we dood gaan, verlichten we van nature terug naar de bron. Alles op z'n tijd toch. Het gaat om het bewust ervaren, dankbaarheid voelen, compassie oefenen, zonder ermee te identificeren.

Uiteraard kan het hart niet uit een religie gehaald worden, want er moet wel vergeven worden wat er allemaal in naam van religie bedacht en uitgevoerd wordt.

Iets wat allemaal wordt bedacht door iemand op een voetstuk en uitgevoerd door de volgers die afstand hebben gedaan van hun eigen scheppingskrachten.

We gaan naar 'the season of the witch', naar het zodiakteken schorpioen. Ik wil nog iets benoemen waar @miamagik me op attendeerde in een van haar posts.

De inquisitie heeft geen heksen vervolgd. Er heeft een genocide plaatsgevonden van vrouwen en mannen die weigerden hun eigen soevereiniteit op te geven voor een religie die hen en hun gemeenschap dat afdwong. Dit heeft enorm veel onveiligheid veroorzaakt in de maatschappij waar we nog steeds met de gevolgen kampen. En het was mogelijk door die mensen te ontmenselijken. Verdeel en heers door angst.

De vroedvrouw was de grootste bedreiging voor de kerk. Want de vroedvrouw wist van leven, genezing en dood. De vroedvrouw was een soevereine vrouw.

Die soevereiniteit ligt verscholen in ons bekken. Het gebied waarmee wij creeren, genieten, weten, manifesteren, begrenzen.

De meeste mensen die ik ken, zijn er intussen wel achter dat het tijd is om ruimte te maken voor onze eigen wijsheid. Die aangeboren in ons eigen lichaam aanwezig is.

Hoe voel jij dat?

Met Oerkracht,