Voel je lijf, erken je grenzen en creëer je geluk. Want dat is je geboorterecht.

Belichamen is je ziel volledig in je lichaam laten zijn

Uit angst, schrik, pijn of verdriet kunnen we zo maar in eens op bepaalde plekken in ons lichaam ons niet meer veilig voelen en uit overleving gaan we boven het middenrif ademen en is de enige veilige plek nog in het hoofd. Die vervolgens overuren draait.

En ook de religies hebben hun aandeel hierin, dat de geest belangrijker is dan het lichaam. Ook in de New age wereld, draait het nog zo vaak over de 'hogere' chakras. En dan vergeten we voor het gemak dat een lichaam aarding nodig heeft om al die hogere vibraties te kunnen ontvangen en geleiden.

Die 'lagere' chakras geven nu juist het stevige fundament. De aarding, het genieten, het creëren, vanuit vertrouwen en overgave.

Ten minste, als je je veilig voelt daar.

De afgelopen week heb ik mogen leren werken met massage technieken die de weg vrij maken voor de ziel om zich weer veilig en geborgen te voelen in het bekkengebied.

Ik voel me zo dankbaar en enthousiast dat ik me heb mogen verdiepen, heb mogen herinneren wat al diep in mijn lichaam aanwezig is en rustig op me lag te wachten tot ik er aan toe was.

Ik voel me meer bezield en krachtiger.
En ik weet dat het voorbestemd is voor mij om andere vrouwen dit ook te mogen laten ervaren. Dat helen doen ze uiteraard zelf Zodat ook zij zich weer veilig en geborgen voelen in hun bekken.

En weer plaats nemen op de troon in hun Baarmoeder.

En of je het nu gelooft of niet, tijdens de training heb ik de geboorte van een Godin mogen aanschouwen. Ontroerend mooi. Echt ontroerend mooi... om te zien hoe puur de uitstraling is van een vrouw die zichzelf belichaamt als ze uit de sessie komt.

Dat gun ik elke vrouw.

Met Oerkracht,

Sylvia